Coroane și jerbe funerare

В нашем магазине представлены траурные венки из искусственных цветов, корзины, букеты. Более 200 моделей в наличии. Богатая гамма форм, размеров и стилей.

Coroane funerare din flori artificiale

Compozițiile din flori sunt un atribut integral al ceremoniei funerare, un simbolul sufletului nemuritor.

Întotdeauna în stoc - coroane funerare de diferite dimensiuni: coroane mici și mari de 50-200 cm, coroane de un metru și doi metri.

Magazinul nostru oferă o gamă largă de forme: coroane de doliu rotunde, coroane «inimă», coroane «picătură», coroane rituale «frunză», coșuri funerare, buchete funerare, cruci de flori.Gama vastă de culori și modele: clasice și exclusive, stricte și colorate, coroane funerare tricolore, culori strălucitoare și suculente, florile artificiale arată ca vii.

Coroane funerare din flori proaspete

În premieră în Moldova - coroane funerare, coşuri şi jerbe originale din flori proaspete cu livrare. Coroanele funerare din flori vii sunt cele mai elegante și ecologice, iar imaginea vizuală deosebită este completată de arome florale naturale.

La comanda Dvs, vom asambla și vom livra coroana funerară din flori naturale. Producția folosește tehnologii moderne și cele mai proaspete flori, astfel că coroanele, coșurile și buchetele noastre sunt mereu în top.

Ritus.md Coroane.md Funeral.md Funerar.md Sicriu.md Repatriere.md Pomana.md